Vacatures

ADMESY 2021 251 A9484

Join Admesy

Bij Admesy zijn we altijd bezig met vernieuwen en verbeteren om te groeien. Van het vinden van nieuwe oplossingen om onze klanten nog beter te bedienen tot ons werk nog leuker te maken. Niet voor niets dat we in de afgelopen vijftien jaar zijn uitgegroeid tot een internationaal succesvol merk waar het draait om meten monitoren van licht en kleur. Op het snijvlak van optica, natuurkunde en elektronica werken we hard aan het ontwikkelen van nieuwe applicaties en het veroveren van nieuwe markten.

Dat doen we met zijn allen. Wij geloven namelijk in de kracht van het samen doen. Dat vind je ook terug in onze platte organisatiecultuur: open, informeel, humor, to the point, respect voor elkaar en met een hands-on-mentaliteit.

A bright future ahead

Kom je koffiedrinken? Dan wil je vast al een beetje weten bij wie.
We geven je graag alvast een kijkje in onze keuken.

Sales & Support

Ter uitbreiding van ons Sales & Support team zijn we opzoek naar enthousiaste collega's met een commerciële drive, kennis van natuurkunde en diepgaande interesse voor techniek. Je streeft naar de beste kwaliteit en service met een +. Je draagt bij aan de continue groei en ontwikkeling van Admesy door verbreding van de markt en vergroting van de naamsbekendheid.

ADMESY 2021 251 A8228